Kantam Party Plot

‘ In Order to be irreplaceable, one must always be different. ‘
The brief was to renovate the existing toilet block of the party lawn which was constructed 20 years back. The approach was to keep the surrounding context and element which blends with the new proposal. Keeping the courtyard as a central element the entrance to the toilet having wash-basins designed in such a way that the soft pebbled flooring merge with the court and  space becomes animated with the flickering of light and shadow, cultivating another dimension of indirect engagement between space and nature. The entrance designed to create ‘Attached shadow’ on wall having an entrance gate designed in Bauhaus patterns. A small toilet design project can also be rethinked in a very different way.

Client
Mr. Govind Choksi

Year of Completion
May 2019

Sq. ft
2000 sq.ft

Share This




We are deeply rooted in this basic practice of generating a seamless shell, accommodating client’s requirements by broad vision of our design.

Visit Us

B / 406 Time Square – II,
Off. Sindhubhavan Road,
Bodakdev, Ahmedabad – 380 054

Contact

squelettedesign@gmail.com
+91-97246 38975
  +91-95371 13319

Connect
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google